Samarbetet mellan Kulturföreningen Strömmar i Dalsland och Billingsfors Teatersällskap går in i en ny fas nu. I lördags gav vi vår andra föreställning av sagospelet Hej Flundra. Det är kulturföreningens egen produktion, och syftet att få nya deltagare i den lokala teaterverksamheten börjar bära frukt. 9-åriga Raneem och 10-åriga Naya har jobbat hela sommarlovet med teaterförberedelser. Sångerskan och violinisten Bianca Sapir-Weise gjorde här sitt första framträdande i detta teatersamarbete. Teatersällskapets 3 aktiva veteraner utgjorde stommen på scen för kvällen tillsammans med regissören Tatiana Pismenskaya och ytterligare 4 medlemmar ur Strömmar i Dalsland.

Skådespelarna mottar publikens applåder

Raneem Ali Basha 9, och Naya Abou Kasem 10 ska snart upp på scen

Heike Eilers som Fiskarens Fru längtar efter lyx och fest och dans varenda dag

Peter Karlsson, Billingsfors Teatersällskap, presenterar Bianca Sapir-Weise